Pàgines

21 de maig 2012

Un dia de pluja

Avui s'ha aixecat un dia d'aquells desastrosos que et deixa clar que no sortiràs de casa a no ser que vulguis fer alguna activitat sota la pluja. Per si fos poc no poder sortir crec que tots els pares podem ser testimonis de que no hi ha "bitxo" més trasbalsat que un nen en dia de pluja.

En fi, us deixo les activitats que se m'han acudit avui per passar el dia:

Hem començat llençant fitxes a la boca de la granota. Hem practicat com seguir les normes del joc, no fer trampes i gaudir del joc sense importar si es guanya o es perd.

Quan ja li hem pillat el truqui a la boca de la granota ho hem fet una mica més difícil, hem agafat els pots de colors i les fitxes, la intenció era posar la fitxa dins del pot del mateix color. Com podeu endevinar no n'hem encertat ni una ni per casualitat. Com que ja havíem practicat perdre i no enfadar-nos, hem rigut molt veient que ni una!

Com que aquest joc era molt difícil ha durat poc i hem acabat fent curses amb les fitxes. Noves regles de joc, aquest cop però, no hem començat fins que no les hem tingudes molt clares. Com que ens ho hem passat molt bé ha durat una bona estona.

Hem seguit amb les formes: primer les hem agrupades per formes, per colors, per colors i formes... tots els grups i subgrups que se'ns han acudit.


Després hem fet sèries, cadascú se n'inventava una i els altres havíem d'endevinar com seguia, al començament era fàcil, però ens hem anat animant...


Tot seguit hem investigat quina forma ens permetia fer torres més altes. Quan hem determinat que els cubs, hem fet una torre cooperativa per veure a qui se li queia, l'hem repetida unes quantes vegades.

Finalment hem enfilat les peces, hem fet collarets, braçalets, amb sèries, sense sèries, amb nusos...

No ha estat malament, però decididament no m'agrada la pluja!!!


2 comentaris:

  1. Ala llevo un tiempo buscando un juego de esos de ensartar y no hay modo

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...