Pàgines

23 de jul. 2013

Les joguines de la Cuca

Algunes vegades ens pregunteu què li podeu comprar a un nen o a una nena que fa anys o quina joguina és adequada a cada edat. És cert que cada nen és un món i que, a vegades, l'èxit l'aconsegueix el paper o la caixa de la joguina. (Sí, ens ha passat a tots) Així doncs, entendreu que se'ns fa difícil recomanar joguines però el que sí podem dir és quines tenen èxit a La Cuca.

Com sabeu a la Cuca hi ha moltes coses que reciclem o que creem nosaltres mateixes però també n'hi ha de comercials, us les anirem presentant.

L'última adquisició comercial és un puzle de Goula el que ens ha agradat d'aquest joc és que la construcció tipus domino fa que es pugui jugar tant individualment com en grup. Igual pot jugar un infant sol com es poden repartir les peces entre els nens i les nenes que hi volen jugar i fer que entre tots busquin les meitats col·laborativament. Els dibuixos són simples amb molt color cosa que fa que sigui relativament senzill per als infants reconèixer les meitats, les peces són grans i fàcils d'agafar i encaixar i la forma de "caminet" el fa més atractiu.

Goula diu que s'hi pot jugar a partir d'un any, la nostra experiència diu que l'entenen i s'ho passen bé jugant a partir de dos anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...