Pàgines

5 de set. 2013

Blocs de pissarra

Tenim uns blocs negres que es poden pintar amb guix! Això és el que us dirien els infants de la Cuca. Els adults de la Cuca diríem que seguint la nostra línia habitual de reciclatge hem recuperat mooolts brics de llet que hem netejat per poder-los pintar amb pintura de pissarra. Com que ens vàrem adonar que pesaven poc i queien de seguida hi vàrem afegir, dins, un terç de sorra.


A vegades les millors idees sorgeixen sense ser-ne massa conscient i això ens ha passat a nosaltres aquest cop. Vàrem posar sorra dins dels brics perquè s'aguantessin bé, però ha resultat que a més s'han convertit en un exercici de pinça molt bo. Com que la sorra llisca per l'interior del bric, si no els agafen prou fort quan els giren els hi cauen de les mans i han hagut d'aprendre a agafar-los bé i esperar el pes i contrapès de la sorra. També han descobert que per apilar-los horitzontalment han de repartir la sorra de l'interior o cauen.
  


 Finalment els hem ajudat a donar-los un sentit a les construccions i començar a treballar el joc simbòlic. Avui els blocs han fet ponts per al trenet, demà....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...