18 de des. 2013

Pintar sobre paper de plata

Bé, no creiem que es pugui considerar pintar exactament, potser li podríem dir millor... escampar pintura, o... barrejar pintura, o... posar-se de pintura fins a la bandera!

La proposta era simple, paper de plata, tèmperes de colors bàsics i pinzells.Vàrem començar posant una mica de pintura sobre el paper de plata. Cadascú va triar el color que va voler i... a escampar!

Aquesta activitat és  una de les que fa palesa la diferència d'edat de les criatures, mentre els més grans es van interessar ben aviat per la barreja de colors i els seus resultats, els més petits es van interessar en el fet d'escampar la pintura i omplir les coses de color.


Sort que les famílies que porten els infants a la Cuca ja accepten que pot passar qualsevol cosa, fins i tot que les criatures surtin pintades de vermell!

Els més petits es van cansar quan ja van haver repartit pintura per tot arreu i van deixar més espai als "grans" per barrejar, investigar i fer moooltes combinacions. Vàrem dibuixar ondes, línies, cargols, sols, cares.... Els va fer molta gràcia poder esborrar el dibuix escampant més pintura per sobre així que vàrem repetir el dibuix i l'esborrada un parell de milers de vegades (d'acord, potser no tantes). No penseu que van acabar més nets.

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...