4 de febr. 2014

Taula de llum

Avui hem tornat a jugar amb la taula de llum, seguim amb materials que coneixen de les caixes sensorials que vàrem proposar el curs passat, així ens acostumem millor al nou medi.


Avui eren vidres de colors, els agraden molt perquè la textura i la forma fa que tinguin un tacte molt molt agradable, després de les boletes d'hidrogel i l'arròs crec que és el que més els agrada. La veritat és que el resultat és molt espectacular, avui han jugat tots durant més de quaranta minuts, tot un èxit.

Com veieu hi hem afegit gots transparents i culleres, ara els agrada moltíssim agafar les pedretes de vidre amb les culleres, omplir un got i avocar el contingut del got en un altre i tornar a començar, com bé sabeu les criatures poden fer aquest procés unes dues-centes vegades seguides. Com que avocar és un gran treball d'exploració i experimentació el proposem sovint amb materials diversos i, sobretot, amb diferents mides de contenidors. Avui hi havia gots de dos tipus, però com que ja en saben molt, se'ls han distribuït de manera que cadascú en tenia un parell d'iguals.

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...