Pàgines

24 de març 2014

Natura

Avui ha sigut un d'aquells dies en que les criatures ens han sorprès: hem fet una invitació de joc que consistia en posar coses dins o fora d'un espai marcat al terra. Hem començat proposant posar els animals dins de l'àrea, però els ha agradat més si feien una fila.

Els animals, com veieu, en saben moltíssim de fer files!

Al cap de poc han decidit que les peces de dòmino i els encastables de colors també podien fer una fila. Crec que a cap de nosaltres se'ns hagués acudit fer una fila de peces de dòmino d'aquesta manera... o si?

Com veieu la cosa ha anat pujant de to i com que ens agrada seguir el fil a les "contra invitacions" fins a les últimes conseqüències (sí, a vegades hem hagut de netejar molt, però de debò que val la pena) avui ens han portat al racó de natura i tot el racó de natura ha acabat dins el rectangle verd.

Han començat discretament, però poc a poc s'han anat animant i han anat fent viatges.

Al final han fet fins i tot escultures!
Ens pensàvem proposar una activitat ràpida i al final hem passat tot el matí fent proves i admirant resultats. Sort que a la Cuca els temps els marquen la mainada perquè sinó ens hauríem perdut un matí increïble d'experimentació. Val molt molt la pena observar, gaudir, estirar i participar sense presses, sense imposicions, sense fites.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...