Pàgines

12 de març 2014

Una nova guardiola

Com sabeu, a la Cuca les joguines ens duren només una temporada, ja sigui perquè les criatures creixen i perden interès ja sigui perquè com que són de materials reciclats es trenquen.

Aquesta és la segona "guardiola" que creem. La primera ens va portar algun maldecap perquè la mainada es posava els taps a la boca i ens feien patir, així que aquesta és la segona versió millorada. Ara enlloc de fer servir taps fem servir cartró de diferents mides. Funciona igual i és molt més segur.


Les edats que juguen amb aquesta joguina són des de l'any fins als dos anys i poc. Els més grans la miren i hi tiren algun cartró però no els interessa molt i els més petits no tenen habilitat suficient per fer-la servir amb la qual cosa se'n cansen aviat.

Una altra manera de jugar que se li ha acudit a un dels pares ha sigut posar-se darrera de la guardiola i fer que les peces apareguessin "misteriosament" per un altre forat. Als dos anys encara s'emocionen quan apareixen i desapareixen les coses així que la festa ha sigut molt grossa. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...