Pàgines

29 de nov. 2014

Arreveure!!

El divendres va ser l'últim dia de la Cuca, durant dos anys hem obert portes cada dia amb la il·lusió d'acompanyar les criatures en el gran repte de fer-se grans.

La Cuca sempre ha volgut actuar amb el major respecte, creient que la mainada és, a qualsevol edat, persones de ple dret. Hem considerat, en tot moment, que la nostra tasca era vetllar per la curiositat natural de tots els nens i totes les nenes i posar el seu abast materials i objectes per jugar i experimentar lliurement.


Hem donat moltíssima importància a la llibertat de moviments, de fet, sempre hem procurat que hi hagués una caixa on amagar-se, una altra on pujar, una rampa per on tirar-se o una escaleta per pujar. De fet, hem hagut d'explicar en moltes ocasions que cal confiar en la mainada, no son temeraris. Dos anys sense un sol accident ni petit ni gran ho demostra.També hem fet invents de tot tipus amb tot tipus de materials, queda malament que ho diguem nosaltres però la veritat és que no hem tingut massa fiascos. El que sí hem de dir és que com que eren de materials reciclats alguns no ens van durar gaire. Si mai voleu jugar amb caixes el secret perquè durin més d'una tarda és la cinta adhesiva!

Gràcies a tots els que en algun moment d'aquests dos anys heu format part de la Cuca. Gràcies a tots els que directa o indirectament ens heu ajudat a tirar endavant.
Ens emportem un tresor valuosíssim en forma d'experiències i afecte.

GRÀCIES A TOTS

Marta, Demelza i MargaritaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...