Pàgines

22 de juny 2015

Bany Fluorescent / Baño fluorescenteAquest cop ha tocat fer experiments amb llum negra, ha sigut divertidíssim i pràcticament cost zero.

Esta vez hemos hecho experimentos con luz negra, ha sido divertidísimo y prácticamente a coste cero.

N'hi ha prou amb UN marcador fluorescent i una bombeta de llum negra. Primer s'ha de diluir la tinta del marcador, cal deixar-lo unes hores dins d'una ampolla amb aigua. Jo li vaig fer uns forats al tub perquè es buidés més de pressa.

Con UN marcador fluorescente y una bombilla negra es suficiente. Primero hay que diluir la tinta del marcador, hay que dejarlo unas horas dentro de una botella con agua. Yo le hice unos agujeros al tubo para que soltase la tinta más rápido.
Ja només cal posar la bombeta al bany, omplir la banyera i donar l'ampolla a les criatures. Com que jo en tinc 2 i una sola ampolla hagués sigut un problema vaig dividir la dissolució en dues ampolles i vaig acabar d'omplir. Sí, sí, un sol marcador és suficient per a una banyera sencera!!!

Solo falta poner la bombilla en el baño, llenar la bañera y dar la botella a los peques. Como son 2 y una sola botella hubiese sido la guerra, puse la mitad de la disolución en dos botellas y las rellené con agua. Sí, sí, un solo marcador es suficiente para una bañera entera!!!Com que l'experiència va ser tot un èxit ho hem provat amb alguns colors més. El color més lluït és el groc!

Como que la experiencia fue un exitazo, la hemos repetido con algunos colores más. El color más resultón es el amarillo!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...