Pàgines

12 de nov. 2015

Força a les mans: fem colors! / Fuerza en las manos: creamos colores!

Les barreges i poti potis agraden molt als més menuts (i no tant menuts) així que avui hem fet una invitació només per barrejar i els resultats han sigut realment impressionants.

Las mezclas gustan mucho a los y las más peques (y no tan peques) así que hoy hemos hecho una invitación solo a mezclar y los resultados han sido realmente impresionantes.


Com veieu el material és molt i molt simple, glaçoneres d'aquelles botigues que venen coses tant barates ;-) i agua de colors. En aquest cas, com que ja hem superat l'etapa de la boca és témpera escolar molt diluïda, si no fos el vostre cas us recomanaria colorant alimentari.

Como veis el material es muy muy simple, cubiteras de aquellas tiendas que venden cosas muy baratas ;-) y agua de colores. En este caso, como que ya hemos superado la etapa bucal es témpera escolar muy diluida, si no fuese vuestro caso os recomendaría colorante alimentario.No és tant fàcil com sembla això d'agafar la xeringa i omplir-la de color i buidar-la en un altre lloc. S'ha de fer força i calcular que estigui dins el líquid. Quan la buides has de fer força però no massa perquè no esquitxi i apuntar al forat on vols posar el color. És curiós com els adults, a vegades, oblidem els aprenentatges simples!!

No es tan fácil como parece eso de coger una jeringuilla, llenarla de color y vaciarla en oto sitio. Hay que hacer fuerza y calcular que esté dentro del líquido. Cuando la vacías tienes que hacer fuerza pero no demasiada para que  no salpique y todo esto apuntando bien al agujero donde quieres poner el color. ¡¡Es curioso como los adultos, a veces, olvidamos los aprendizajes simples!!

Ja que tenim molts colors podriem pintar, no?

Ya que tenemos muchos colores podríamos pintar, no?


Mama, més!! i tornem a començar :-D

Mamá mas!! y vuelta a empezar :-DAleshores va arribar el Joan, i està clar que també va voler barrejar. I a mi em va quedar clar que la capacitat de poti-poti és directament proporcional a l'edat de la criatura :-D

Entonces llegó Joan y está claro que también quiso mezclar. A mi me quedó claro que la capacidad de mezcla es directamente proporcional a la edad del niño o la niña. :-D
 


Vàrem concloure que si barreges molt tots els colors trobes el color de gos com fuig.

Concluimos que si mezclas mucho todos los colores encuentras el color ala de mosca 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...