Pàgines

17 d’abr. 2016

Invitació per a fer mandales / Invitación para hacer mandalas

Aquesta tarda hi havia una invitació nova. Els reis van portar el Mandala de Quercetti i la veritat és que no li han fet gaire cas, per no dir gens. He canviat la presentació a veure si hi havia més sort.

Esta tarde había una invitación nueva. Los reyes trajeron el Mandala de Quercetti y la verdad es que no le han hecho demasiado caso, por no decir nada. He cambiado la presentación a ver si había más suerte.


Al principi he hagut de cridar al Joan i preguntar-li si voldria jugar i se l'ha mirat amb poc interès. Però poc a poc ha anat canviant les formes i ha començat a inventar. "Mira mama, podria ser un estel? Li dibuixem la corda?"

Al principio he tenido que llamar a Joan y preguntarle si querria jugar, ha mirado la pizarra con muy poco interés. Poco a poco ha ido cambiando las formas y ha empezado a inventar. "Mira mama. ¿podría ser un cometa? ¿Dibujamos la cuerda?Poc a poc s'ha anat engrescant i ha passat una bona estona fent formes i figures que evocaven coses. El que ha tingut més èxit primer han estat les flors i les abelles per acabar amb les estrelles que es parlaven. He d'admetre que el resultat no s'ha assemblat en res al que jo esperava però crec que m'ha agradat més.

Poco a poco ha ido animando y ha pasado un buen rato haciendo formas y figuras que evocaban cosas. Lo que ha tenido más éxito primero han sido las flores y las abejas para acabar con las estrellas que conversaban. Tengo que admitir que el resultado no se ha parecido en nada a lo que yo esperaba, pero casi me ha gustado más.

Al seu germà no li ha agradat tant la proposta i ha començat apartant-ho tot per dibuixar.

A su hermano no le ha gustado tanto la invitación y ha empezado apartándolo todo para dibujar.

Poc a poc ha anat investigant les formes, un altre dia insistiré.

Poco a poco ha ido investigando las formas, insistiré otro día.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...